Előfizetői tartalom

Gyengébben sikerült időszakon lehet túl a Mol

Portfolio
Május 3-án, pénteken közli 2019. első negyedéves eredményeit a Mol. A kiemelten figyelt tisztított EBITDA 4 százalékkal maradhat el az egy évvel korábbitól, az üzemi eredmény 20, a profit pedig 16 százalékkal eshetett vissza éves összevetésben az elemzői konszenzus alapján. A kutatás-termelési üzletág EBITDA-ja az alacsonyabb olajárak ellenére több mint 10 százalékkal nőhetett a bázishoz képest, a finomítás-kereskedelem eredménye viszont jelentősen visszaeshetett a gyenge finomítói és petrolkémiai árrések miatt, míg a fogyasztói szolgáltatások tovább javíthatta eredményességét.

Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 Az olajipar átalakulásáról a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című, június 4-i konferenciáján is szó lesz. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés A Mol újrabeszerzési árakkal becsült, tisztított (CCS) EBITDA-ja 4 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés