Előfizetői tartalom

Megszakította rossz sorozatát a világ legnagyobb olajcége

Portfolio
Az Exxon Mobil a vártnál nagyobb nyereséget és árbevételt ért 2018 harmadik negyedévében, teljes olaj- és gáztermelése azonban ismét csökkent. Vártnál jobb jelentésével a világ legnagyobb, tőzsdén kereskedett olajtársasága megtört egy negatív szériát, a mostanit megelőző öt negyedév eredményeiből négy ugyanis elmaradt a prognózisoktól.

A száraz tényekAz Exxon Mobil harmadik negyedéves gyorsjelentésének fontosabb sorai: A társaság profitja 57 százalékkal 6,24 milliárd dollárra emelkedett; a részvényenkénti eredmény 1,46 dollár lett a várt 1,23 dollárral szemben, és a 2017 harmadik negyedéves 93 centet követően. A negyedév során az Exxon Mobil 76,61 milliárd dollár árbevételt ért el, meghaladva a 73,55...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés