Előfizetői tartalom

Paks 2: nehezen megy a menza építőjének kiválasztása

Portfolio
Eredetileg novemberi határidővel írt ki közbeszerzést a Roszatom leánycége arra felvonulási épületek, irodák és egy 100 fős menza építésére a Paks 2 projekthez, azonban öt módosítás után január 18-ra tolták ki az ajánlatok beadásának határidejét, mivel nem érkeznek értékelhető ajánlatok - hívta fel a figyelmet Jávor Benedek, párbeszédes európai parlamenti képviselő facebook-oldalán.

A politikus szerint ez arra utal, hogy a paksi atomerőmű bővítésénél nem hogy súlyos csúszás van, "de egyre világosabb, hogy a paksi bővítést képtelenek megfelelően menedzselni, nincs érdemi piaci érdeklődés, sőt, még az üzemeltetéshez szükséges szakemberek kiképzése is akadozik. 4,5 év alatt majd' 3 év késést sikerült összeszerencsétlenkedni, miközben a nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés