Előfizetői tartalom

Radikális lépést tervez az olajkartell

MTI
Az OPEC legalább napi 1,3 millió hordós termeléscsökkentést szeretne elérni bécsi közgyűlésén, de meg szeretné nyerni a szervezeten kívüli Oroszországot is a termeléskorlátozás ügyének a Reuters hírügynökséget tájékoztató négy különböző forrás szerint. A kitermelés csökkentésére vonatkozó várakozások hatására emelkednek az olajárak.

Az OPEC csütörtökön tárgyal Bécsben a termeléscsökkentésről az olajár esésének megakadályozása érdekében, majd pénteken egyeztet a korlátozásról a szervezeten kívüli nagyobb olajtermelőkkel, elsősorban Oroszországgal. A Reuters által idézett források szerint, amelyek közül három OPEC-tagországot, egy pedig egy szervezeten kívüli nagy olajtermelő országot képvisel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés