Előfizetői tartalom

Rekordot döntött Magyarország új naperőműve

Portfolio
Magyarország legnagyobb kapacitású naperőművét adta át az MVM csoport Felsőzsolcán; a közel kilencmilliárd forint beruházással megépült létesítmény beépített kapacitása 20 megawatt (MW). A felsőzsolcai naperőmű az MVM csoport fejlesztésében országosan épülő 110 napelemes egység közül az első, de a vállalat hamarosan egy még ennél is nagyobb naperőművet épít Pakson.

Rekordot döntött Magyarország új naperőműveAlig néhány héttel azután, hogy a MET felavatta százhalombattai naperőművét, amely 17,6 megawattos kapacitásával akkor a legnagyobb volt az országban (a Mátrai Erőmű 16 megawattos naperőművét megelőzve), máris át kellett adnia első helyezését az MVM új naperőművének. A társaság 2018-2019-es nagyszabású fotovoltaikus programjának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés