Előfizetői tartalom

Teljesen átrendezheti az energiaszektort a blokklánc

Portfolio
Bár megvalósítása jelentős beruházási igénnyel jár, a blokklánc alkalmazása az energia és nyersanyagszektorban több tekintetben is előnyös változásokat hozhat a társaságoknak. Javíthatja a cég láthatóságát, növelheti a működés hatékonyságát és egyszerűsítheti a folyamatokat. A technológia tehát jelentős addicionális előnyöket hozhat az iparág vállalatai számára, amelyeknek azonban a kedvező hatások maximalizálása érdekben bizonyos esetekben célszerű együttműködniük - következtet a Deloitte elemzésében. A digitalizáció, így a blokklánc energiaipar számára kínált lehetőségeiről a Portfolio június 7-i konferenciájának résztvevői részletesen tájékozódhatnak.

Az energiaipar számos olyan strukturális kihívással néz szembe, amelynek megoldása az innovatív és úttörő technológiák hatékony bevezetésén múlik. A létrejövő, technológiailag gazdag és rugalmas iparág azonban továbbra is összetett és költséges tranzakciós környezettel szembesülhet, amelyre a megosztott könyvelés elvén működő blokklánc technológia jelenthet megoldást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés