Vezércsere történt az állami gáz- és áramszolgáltató élén

2019. február 14. 10:20    
nyomtatás
 
Új elnök-vezérigazgató került az NKM Nemzeti Közművek földgázszolgáltató és áramszolgáltató társaságainak élére.


2019. február 14-től Hiezl Gábor az NKM Nemzeti Közművek Zrt. vezérigazgatója veszi át - meglévő pozíciója megtartása mellett - az NKM Áramszolgáltató Zrt és NKM Földgázszolgáltató Zrt vezérigazgatói feladatait is. Bally Attila, az NKM földgáz-és áramszolgáltatójának volt vezérigazgatója a cégcsoporton kívül folytatja munkáját.

Hiezl Gábor 2018 nyarától az NKM vezérigazgatója és az NKM Áramszolgáltató, valamint az NKM Földgázszolgáltató elnöke. Hiezl Gábor 2016 óta dolgozik az NKM-ben, korábban a MET Power Hungary Kft.-nél, az E2 Hungary Zrt-ben, illetve az E.On Csoport kereskedelmi területein töltött be vezetői pozíciókat.

A távozó Bally Attila az elmúlt években az NKM cégcsoportban különböző pozíciókban végzett az NKM közleménye szerint kiemelkedő munkát és segítette a földgázszolgáltató és áramszolgáltató társaságok beilleszkedését a cégcsoportba.

A társaság szerint a mostani lépéssel tovább erősödnek a megkezdett integrációs folyamatokat a cégcsoporton belül.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium