Előfizetői tartalom

Zöldre festett pártok vágnak neki a választásoknak

Portfolio
Jelenleg úgy tűnik, hogy akármilyen kormány is alakul majd az áprilisi választásokat követően, az komoly hangsúlyt kíván fektetni a zöld energiák promotálására, az energiahatékonyság javítására és a lakó- és középületek zöldebbé tételére. Jobboldal, baloldal? Egy fenét! Csak "zöldpártok" vannak a magyar politikában.

Hívó szó lett idén a "zöld", és ez most nem a fiatalok szórakozási szokásait elemezgető megkésett cikk megállapítása, hanem az áprilisi választásokra készülő pártok programjainak energetikai summázata. A tavalyi EP-választásokon mandátumhoz jutott pártok (Fidesz, Jobbik, MDF és MSZP) programjait végiglapozva, azok energetikai vonatkozású részeit olvasva arra a megállapításra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés