Előfizetői tartalom

Equilor: vonzóak a magyar részvények

Portfolio
A 2009 óta tartó részvénypiaci rali utolsó szakaszához értünk az Equilor legfrissebb, 2018-as kilátásokat összefoglaló jelentése szerint. A közel tízéves emelkedő trend már az idei évben megfordulhat, miután esélyes, hogy befejeződik az európai jegybank monetáris lazítása. A forint idén is stabil maradhat, az euró a 303-318 közötti sávban mozog majd, az év második felében azonban lehetséges, hogy 320 forintig emelkedik. A magyar gazdaság továbbra is jó formában van: maradnak a növekedést támogató tényezők, a költségvetési fegyelem szigorú maradhat, míg a magyar parlamenti választások hatása elhanyagolható a tőkepiaci folyamatokra - áll az Equilor jelentésében.

Optimistán indult az év a pénz- és tőkepiacokon, erősödtek a feltörekvő piaci devizák és részvények. Az Equilor Befektetési Zrt. 2018-as kilátásokat elemző kiadványa szerint idén a befektetőknek érdemes lesz majd figyelni a várhatóan tetőző olajárat, az olasz parlamenti-, valamint orosz elnökválasztást, valamint a Brexit-tárgyalások kimenetelét. A Trumpot érő támadások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés