Előfizetői tartalom

Érdekel a passzív jövedelem? Akkor most figyelj a magyar tőzsdére!

Portfolio
Az előttünk álló héten útjára indul a hazai közgyűlési szezon, ahol a részvényesek többek között az osztalékról is szavazhatnak majd, az eddig rendelkezésre álló információk szerint a Nyomda és Duna House részvényei kínálják a legmagasabb hozamot a befektetők számára, az osztalék mellett azonban az egyedi sztorikra is érdemes figyelni, az OTP közgyűlésén például többek között az elnöki és a vezérigazgatói poszt szétválasztásáról is szavazhatnak majd a részvényesek.

Blue chipekMagyar Telekom A Magyar Telekom a blue chipek között elsőként, április 9-én tartja majd a közgyűlését, a közzétett javaslatokból kiderült, hogy a társaság a tavalyi üzleti éve után 25 forintos osztalékot fizethet, a közgyűlési előterjesztések szerint az osztalékfizetésre vonatkozó tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja május 15, míg az osztalékfizetés első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés