Érkeznek az új SET Group részvények a tőzsdére

2019. március 14. 16:13    
nyomtatás
 
A Budapesti Értéktőzsde ma bejelentette, hogy a SET Group alaptőkeemeléséből származó 632 050 darab törzsrészvényt 2019. március 18-án vezetik be a tőzsdei kereskedésbe.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A BÉT csütörtöki tájékoztatása szerint a SET Group 632 050 darab, egyenként 100 forint névértékű, 63 205 000 forint össznévértékű dematerializált, névre szóló törzsrészvényét 2019. március 18-án a tőzsdei kereskedésbe bevezeti.
  • A SET Group Budapesti Értéktőzsdére bevezetett értékpapírjainak mennyisége 9 026 120 daraból 9 658 170 darabra módosul.
  • A SET Group árfolyama 3,2 százalékkal került ma feljebb, míg a társaság részvényei idén 49,4 százalékkal kerültek feljebb.

Érkeznek az új SET Group részvények a tőzsdére


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Felpezsdül a hazai energetikai startup piac (x)

Karnyújtásnyira az akár 50 millió forint értékű MVM Edison fődíj. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium