Előfizetői tartalom

Erős számokkal lepte meg a befektetőket a Graphisoft Park

Portfolio
A keddi piaczárás után tette közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését a Graphisoft Park, a társaság bevétel és nettó profit soron is kétszámjegyű növekedésről számolt be a korábbi év hasonló időszakával összehasonlítva. A menedzsment mindemellett felfelé módosította az idei évre vonatkozó bevétel-várakozásait, amit a társaság részben a 2018. közepétől kezdve átadásra kerülő déli fejlesztés idei második félévben jelentkező bevételeivel, illetve részben a tavaly átadott fejlesztésekből már idén jelentkező bevételekkel indokolt.

Jelentősen bővült a bérbeadható területAz elmúlt negyedévek folyamán dinamikusan bővült a Graphisoft Parkban a bérbeadható terület nagysága, miután 2016-ban a magas kihasználtság és az új bérlői igények miatt a társaság egy újabb, 13 000 négyzetméter alapterületű iroda építését kezdte meg. Az épületek átadására 2018. folyamán több lépcsőben került sor,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés