FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Esés után fellélegzés? Iránymutatásra várnak a tőzsdék

Portfolio
A kezdeti esést a szerdai zárásra ledolgozták az amerikai tőzsdék, minimális emelkedéssel zárta a napot a Dow és az S&P500, a Nasdaq stagnált, miután a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre koncentráltak. Ázsiában vegyesen teljesítenek az indexek ma reggel, míg a határidős DAX index néhány pontos esése alapján iránykeresés jegyében indulhat a csütörtöki kereskedés Európában.

Mi történik a tőzsdéken?A szerdai kereskedést eséssel kezdték az amerikai tőzsdék, a zárásra azonban megérkeztek a vevők és a tengerentúli részvényindexek a Nasdaq kivételével minimális emelkedéssel zárták a napot, miután a befektetők ezúttal a vállalati gyorsjelentési szezon eredményeire figyeltek. A Dow végül 59 pontos pluszban, 0,2 százalékos emelkedéssel fejezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés