Előfizetői tartalom

Eséssel fejezte be a pénteki kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Nagyot estek az ázsiai tőzsdék pénteken azt követően, hogy a befektetőket szinte sokkolta Donald Trump bejelentése, miután az elnök aláírta a határozatot és importvámokkal sújt majd több kínai terméket is. A kínai kereskedelmi tárca által meglebegtetett válaszintézkedések tovább rontották a hangulatot, az európai részvényindexek is esnek pénteken, a DAX több mint 250 pontos mínuszban is járt a nap folyamán. Az amerikai tőzsdék a szerdai és a csütörtöki esés után emelkedéssel kezdték a pénteki kereskedést, majd ismét lefordultak. A magyar tőzsde sem tudta függetleníteni magát a negatív hangulattól, a hazai blue chipek eséssel zárták a pénteki napot.

2018. március 23. 17:25 Megosztás Eséssel zárta a hetet a magyar tőzsde 17,2 milliárd forintos forgalom és 410 pontos esés mellett 1,1 százalékos mínuszban zárta a hét utolsó napját a magyar tőzsde, miután a globális kereskedelmi háború lehetősége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés