Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Eséssel indult a hét az ázsiai tőzsdéken, miután a befektetőket a globális gazdaság lassulásával kapcsolatos félelmek mellett továbbra is az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa aggasztotta. Az európai tozsdék esnek hétfon, míg a vegyipari cégek részvényei a BASF profit warningja után kerültek lejjebb. A magyar tőzsde a nap első felének lejtmenete felfelé kapaszkodott, azonban a hétfői piaczárásra elfogyott a lendület, miután a Brexit-szavazás lefújása alaposan elrontotta a hangulatot a hétfői kereskedés második felében.

2018. december 10. 17:20 Megosztás Eséssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde Eséssel indult a nap a magyar tőzsdén, a magyar tőzsde a kereskedés második felében felfelé kapaszkodott, a piaczárásra azonban elfogyott a lendület, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés