Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a keddi kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Nem volt egyértelmű az irány az ázsiai kereskedésben kedden, miután Huaweijel szembeni amerikai vádemelés mellett a piaci szereplők várakozó álláspontra helyezkedtek a Fed szerdai kamatdöntése és az USA-Kína kereskedelmi tárgyalásainak következő fordulója előtt. Az irányadó európai részvényindexek a keddi piacnyitást követő mínuszokat ledolgozva emelkedtek ma, míg a keddi kereskedés második felére ráfordulva a magyar tőzsde is emelkedéssel próbálkozott meg. Bár a tengerentúli piacnyitás felé közeledve a BUX ismét lefordult, a magyar tőzsde eséssel zárta a hét második napját, míg a hazai blue chipek felemásan teljesítettek.

2019. január 29. 17:15 Megosztás Eséssel zárta a keddi napot a magyar tőzsde A hazai részvényindex eséssel kezdte a keddi kereskedést, a magyar tőzsde a kezdeti mínuszokat ledolgozva a délelőtt második felében hétfői záróértéke közelébe kapaszkodott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés