Előfizetői tartalom

A Richter nehezék volt - A Waberer'st viszont feltépték

Portfolio
A szerdai kereskedés második szakaszában begyorsult az esés a nyugat-európai részvénypiacokon, a DAX értéke közel 1,5 százalékot csökkent. Kiváltó ok lehet az esés mögött, hogy az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi háborúról aggodalomra okot adó hírek érkeztek tegnap este. Továbbá több kedvezőtlen vállalati hír is megjelent szerdán: a BMW gyenge 2018-as beszámolót tett közzé, míg a Bayer tulajdonában álló Monsanto gyomirtójáról a bíróság kimondta, hogy rákkeltő. A magyar tőzsdén az összes blue chipet vették a befektetők, a Richter kivételével.

2019. március 20. 17:20 Megosztás Nagyot hajrázott a Waberer's A szerdai kereskedés 0,2 százalékos eséssel zárt a BUX-index, amelyben szerepe volt a Richter gyenge teljesítményének is. A gyógyszergyártó árfolyama 1,8 százalékot csökkent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés