Előfizetői tartalom

Esnek a világ tőzsdéi, mi sem ússzuk meg

Portfolio
Elromlott a hangulat kedden a világ tőzsdéin, a befektetők Donald Trump esti bejelentését várják az iráni atomalkuval kapcsolatban. Az olajcégek a leggyengébben teljesítők között vannak ma, de szinte az összes szektor esik. A magyar tőzsde sem tudja függetleníteni magát a nemzetközi hangulattól, esik a BUX, az élen a Mollal.

Európa-szerte alulteljesítenek az olajvállalatok a mai kereskedésben. A negatív szektorhangulat közepette a Mol is nagyot esett, 2,5 százalékos csökkenésével a leggyengébben teljesítő blue chip ma a BÉT-en. A Mol esésén kívül a negyedéves jelentések vannak ma a fókuszban a magyar tőzsdén.Ma hajnalban tette közzé a január-márciusi időszakra vonatkozó számait a Richter....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés