Előfizetői tartalom

Évek óta nem láttunk ilyen vérengzést az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Pánikszerű hangulat volt tapasztalható ma az Egyesült Államok tőzsdéin; a vártnál jobb foglalkoztatottsági számok ugyanis a kötvényhozamok emelkedését is elindították, a befektetők pedig lázasan adni kezdték a részvényeket, félvén, hogy a Fed megszegi a szavát és gyorsabban kezdi el emelni a kamatokat. Mindezt még megfejelte a Trump-kormány és az FBI harcának újabb fejezete is. A Dow Jones Index több mint 675 pontot vesztett az értékéből a kereskedés alatt, a masszív zuhanással az index 2016 óta nem látott arányos esést produkált, míg értékét tekintve 2008 óta nem látott esést produkált.

2018. február 02. 22:01 Megosztás Évek óta nem láttunk ekkora esést 675 pontot esett a mai kereskedésben a Dow Jones Industrial, ami 2,54%-os mínuszt jelent, miközben az S&P 500 60 pontos esés után -2,14%-os, a Nasdaq pedig 144 pontos esés után -1,96%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés