Előfizetői tartalom

Ezekkel a részvényekkel kereshetsz a vb-n

Portfolio
Hamarosan megkezdődik a futball-világbajnokság, a nagy bankok és elemzőházak a korábbi évek tapasztalatai alapján olyan részvényeket kerestek, amelyek profitálhatnak majd vb-ből, a JP Morgan elemzői szerint a Twitter lehet a világbajnokság egyik nyertese, míg a Morgan Stanley szakértői a sörgyártók részvényeire fogadnak.

A Twitter lehet a vb egyik nyerteseA JP Morgan keddi elemzése szerint a futball-világbajnokság tovább támogathatja a Twitter részvényeit, a bankház a korábbi célárát 39 dollárról 50 dollárra emelte meg. A bank elemzői a célárfolyam emelést a cég hirdetőinek fokozódó aktivitásával és a felhasználói bázis további növekedési lehetőségével indokolták. A bankház előrejelzései...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés