Előfizetői tartalom

Ezt a foci vb-t Tunézia nyerte a tőzsdén

Portfolio
A tőzsdéken Tunézia nyerte a ma induló futball világbajnokságot, legalábbis ami a résztvevő országok részvényindexeinek idei teljesítményét illeti. Megnéztük, hogy hogyan mozogtak az év eleje óta az egyes országok benchmark indexei. Tunézia és Szaúd-Arábia kiugró volt a 10 százalék feletti emelkedésével, a legnagyobb esést pedig Costa Rica szenvedte el.

TunéziaA részvényindexek idei teljesítménye alapján Tunézia áll az első helyen a foci világbajnokságon résztvevő országok között: 23 százalékkal emelkedett az év eleje óta a Tunindex. A gazdasági környezet inkább támogató, az Arab-tavasz után Tunézia igyekszik véghezvinni azokat a kényes reformokat, amelyek a növekedés előmozdítását szolgálják. A nyersanyagnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés