Előfizetői tartalom

Ezzel kereshetsz sokat jövőre a Morgan Stanley szerint

Portfolio
Jelentős lassulást szenvedhet el az amerikai gazdaság jövőre a Morgan Stanley elemzői szerint, közben a globális infláció felpörög, emiatt pedig fennmarad a szigorú monetáris politika a világban. A befektetők számára ez azt jelenti, hogy ki kell szállni a hitelekből, el kell kezdeni felhalmozni a készpénzt és a feltörekvő piacok felé kell fordulni - mondják a bank stratégái.

A medve piac nagyrészt véget ért a feltörekvő piacok számára, de a hitelpiacokon és az amerikai dollár számára még bőven át fog nyúlni 2019-re is. Az érték alapú befektetések felülteljesíthetik a növekedési részvényeket, az amerikai kötvényhozamok konvergálhatnak az európaiakhoz és a vállalati csődök megugrása a gyengébb, BBB-besorolású vállalati kötvények piacának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés