Előfizetői tartalom

Fegyverként használják ellenünk személyes adatainkat, katonai hatékonysággal

Portfolio
Átfogó szövetségi törvényre van szükség az adatbiztonság terén az Egyesült Államokban - mondta el Tim Cook egy brüsszeli konferencián mondott nyitóbeszédében. Nem csoda, hogy ezt a témát kerülgette az Apple vezére, a közelmúltban ugyanis a Facebook és a Google is fókuszba került az adatkezelési botrányok kapcsán.

Tim Cook beszédében kritizálta a nagy technológiai vállalatokat, például a Google-t vagy a Facebookot, szerinte az adatokat katonai hatékonysággal használják fel ellenünk fegyverként.Olyan digitális profilt alakítottak ki rólunk, amivel ezek a vállalatok jobban ismernek minket, mint mi saját magunkat - állítja Tim Cook Itt az idő, hogy a világ többi része, köztük az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés