Fekete-Győr András az európai betétvédelmi szervezet új főtitkára

2018. április 16. 16:59  english version   
nyomtatás
 
Idősebb Fekete-Győr András a brüsszeli központú európai betétbiztosító és befektetővédelmi szervezet új főtitkára - olvasható a szervezet közleményében.


2018. január 1-től Kómár András tölti be az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) ügyvezető igazgatói pozícióját, Kómár Fekete-Győr Andrást váltotta a pozícióban, aki 2010-től 8 éven át vezette az intézményt, de 1993-tól már helyettes ügyvezető igazgatóként dolgozott itt.

Mint ma kiderült, Fekete-Győr András a szakmában folytatja: az európai betétbiztosító és befektetésvédelmi szervezeteket tömörítő ernyőszervezet főtitkára lesz - derül ki a szervezet közleményéből.

A szervezet felel azért, hogy a nemzeti betétbiztosítók a határokon túl európa-szerte azonosan jól működjenek, a nemzetközi tapasztalatokat hatékonyan megosszák.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Tematikus cikk

Jó kávé és masszázs? - így tarthatod meg a munkavállalóidat (x)

Mit tehet a munkáltató, hogy növelje a munkatársak elégedettségét? 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium