Felfüggesztették a kecskeméti Mercedes-gyár építését

2019. május 15. 09:45  english version   
nyomtatás
 
Átmenetileg felfüggesztették a kecskeméti Mercedes-üzem bővítését, tudta meg az Index a Daimler stuttgarti központjától.

Kereskedés BMW-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • Nagy hullámokat vetett idehaza a Handelsblatt hétvégi cikke, amiben arról írnak, hogy a Daimler és a BMW lassíthatja a magyarországi beruházásait.
  • Az Index kérdésére a Daimler stuttgarti központja elmondta, hosszú távon számolnak vele, de átmenetileg felfüggesztették Kecskeméten a Mercedes-gyár bővítését.
  • Ludvig Orsolyát, a kecskeméti Mercedes-Benz-gyár kommunikációs igazgatóját is elérte az Index, Ludvig szerint természetes, hogy egy piaci cég módosítja a terveit, ez zajlik most a Mercedesnél is, a bővítés azonban nincs veszélyben, és az sem, hogy a következő évtized első felében már termeljen az új gyár.
  • A lap úgy tudja, a korábbi, full-flex gyárról szóló elképzelés helyett végül más koncepció valósul meg.
  • A kecskeméti üzem bővítéséről szóló döntést az is lassíthatja, hogy a Daimlernél vezércsere is zajlik, a vállalat stratégiáját, így a magyarországi üzem jövőjét is nagyban befolyásolják az új vezető, Ola Kallenius elképzelései.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium