Felfüggesztették a Masterplast részvényeit

2018. június 13. 14:30    
nyomtatás
 
A Budapesti Értétőzsde szerdán a lezárás szakasz végéig felfüggesztette a Masterplast részvényeinek kereskedését, mivel a társaság olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely a cég részvényeinek árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Budapesti Értéktőzsde szerdai tájékoztatása alapján 2018. június 13-án 13:47-től a lezárás szakasz végéig felfüggesztik a Masterplast részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a társaság olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely a Masterplast részvényeinek árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.

Amennyiben a Masterplast részvényeinek kereskedését befolyásoló információ a felfüggesztés fenti időtartamának vége előtt nyilvánosságra kerül, úgy a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója a társaság részvényeinek kereskedését határozattal visszaállíthatja.

Felfüggesztették a Masterplast részvényeit


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Új lehetőségek a digitális gazdaságban (x)

Tartson lépést! Infokommunikációs fejlesztések az MFB-vel. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium