Előfizetői tartalom

Három nap alatt 14 százalék - Fordulat a Waberer'snél

Portfolio
Az egyik legizgalmasabb részvény jelenleg a Waberer's, a társaság papírjait 5100 forinton bocsátották ki, majd ezt követően az árfolyam lefeleződött. A részvény esését a 2400 forintos szint állította meg, majd az árfolyam ezután felpattant, és a történelmi mélypontról felpattanó Waberer's árfolyama néhány nap alatt közel 14 százalékkal került feljebb. Bár a társaság háza tájáról az elmúlt időszak folyamán sorozatosan érkeztek a rossz hírek, a menedzsment alapvetően javulást vár az év második felére és a társaságot követő elemzők is kivétel nélkül vételre ajánlják a vállalat részvényeit.

Az egyik legizgalmasabb a részvény a magyar tőzsdén jelenleg a Waberer's, a társaság papírjait 5100 forinton bocsátották ki, a kibocsátás óta az árfolyam lefeleződött, majd a társaság háza tájáról beérkező rossz hírek miatt az árfolyam sorozatosan új történelmi mélypontra bukott. Ezt követően pozitív fordulat következett, a 2400-as szint többször is megfogta az árfolyamot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés