Előfizetői tartalom

Felpörög a hazai gyorsjelentési szezon, az OTP-re és a Richterre érdemes majd figyelni

Portfolio
A Mol a vártnál kedvezőbb beszámolója után felpattant, bár az árfolyam végül lefordult és nem volt képes a 3 060 forintos szint felett bezárni. A héten magasabb fordulatszámra kapcsol a hazai gyorsjelentési szezon, a Richter mellett a Magyar Telekom és az OTP legfrissebb számait is megismerhetik majd a befektetők. A hazai nagypapírok technikai képe alapján az izgalmas folytatás szinte garantált, a magyar blue chipek grafikonjait megvizsgálva összeszedtük, hogy mire érdemes majd fókuszálni az előttünk álló néhány nap során.

OTPA július elején kezdődő erőteljes felpattanás az elmúlt hetekben kifulladt, az OTP lefordult és a bankpapír negatív korrekciója a héten is folytatódott. Az árfolyam a 12 152 forintnál található 50 napos mozgóátlag alá kerülve a 11 970 - 11 870 forintos támaszzóna közelébe érkezett meg, amelynek közelében található a 200 napos mozgóátlag, 11 860 forintnál. Ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés