Előfizetői tartalom

Felpörög a jelentési szezon (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten nagyobb sebességbe kapcsol az amerikai második negyedéves vállalati jelentési szezon, és a folyamatosan sorjázó eredmények volatilissé tehetik a kereskedést. Kiemelt figyelmet kaphat a keddi tengerentúli inflációs adat, és a Fed elnökének szerdai és csütörtöki kongresszusi meghallgatása is, a befektetők ismét a kötvényvásárlási programmal kapcsolatos utalásokat keresik majd.

Vállalati eredmények terén az Egyesült Államokban a mai Citigroup jelentés mellett kedden a Coca-Cola, a Johnson & Johnson, a Goldman Sachs és a Yahoo, szerdán a Bank of America, az eBay és az Intel, csütörtökön a Morgan Stanley, a Verizon, a Google és a Microsoft, míg pénteken a General Electric negyedéves számai emelkednek ki a mezőnyből. A jelenlegi előrejelzések szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés