Előfizetői tartalom

Minden korábbinál izgalmasabb éve lehet 2019 a napenergiának - Itt a top 10 trend

Az idei évben folytatódhat a napenergia világhódítása, köszönhetően elsősorban a technológiai fejlődésnek, a költségek további csökkenésének, valamint a fenntartható energiatermelésre vonatkozó szabályozások terjedésének. Az újonnan telepített kapacitások minden korábbit meghaladhatnak, azonban 2019 vízválasztó lehet a megaprojektek kilátásait illetően. A Wood Mackenzie jelentése alapján összeszedtük, mi lehet a globális fotovoltaikus piacok top 10 trendje 2019-ben.

1. Az új telepítések meghaladják a 100 gigawattot 2018-ban a globális fotovoltaikus telepítések az iparág történetében először csökkentek, nagyrészt a szabályozás kínai szigorítása miatt, 2019-ben azonban az újonnan telepített kapacitások végre áttörhetik a 100 GW-os lélektani határt - prognosztizálja a Wood Mackenzie, amely összességében 103 GW új naperőművi kapacitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés