Előfizetői tartalom

Trump kezdi belátni, hogy a klímaváltozás nem álhír

Portfolio
Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke már úgy véli, a klímaváltozás nem átverés, illetve álhír, de azt gondolja, az éghajlat ismét visszaváltozhat az eredeti állapotába. Az elnök ezzel visszavonta korábbi állítását, amely szerint a klímaváltozásról szóló hírek nem valósak, ugyanakkor egy interjúban azt mondta, nem tudja, hogy ezt az ember idézte-e elő.

A CBS-nek adott, vasárnap este sugárzott interjúban Trump úgy fogalmazott, nem akarja, hogy az Egyesült Államok hátrányba kerüljön a klímaváltozásra válaszul megtett és megteendő intézkedések miatt. "Azt gondolom, valami történik. Valami változik és ez vissza fog változni újra. Nem hiszem, hogy ez egy átverés. (..) De nem tudom, hogy az ember okozta-e. Azt mondom, nem akarok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés