Előfizetői tartalom

Fontos ellenállás felett az OTP, újra szárnyal az Est Media

Portfolio
Míg az irányadó európai részvényindexek stagnálnak a csütörtöki kereskedés második felében, a magyar tőzsde 370 pontos plusz mellett 1 százalékkal került feljebb. A hazai blue chipek kivétel nélkül emelkednek, az OTP 1,7 százalékkal került ma feljebb. A 4iG részvényei is emelkednek, miután tegnap bejelentették, hogy az Opus és a Konzum két alapja 50 százalékot meghaladó többségi befolyást szerez a társaságban, míg a kispapírok közül az Est Media részvényei jelentős, 10 százalékos szárnyalást produkáltak ma.

OTPAz MSCI index májusban lezárult átsúlyozása, és az európai bankpapírok teljesítményét is visszafogó olasz belpolitikai aggodalmak halványulásával párhuzamosan az OTP emelkedéssel kezdte a júniust, majd a bankpapír a lélektani 10 000 forintos szint leküzdésével tovább kapaszkodott felfelé. Az árfolyam 1,7 százalékkal került ma feljebb, az OTP ezzel áttörte a 10 450...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés