Fontos MÁV projektben vesz részt a 4iG

2019. február 12. 16:06    
nyomtatás
 
A 4iG keddi tájékoztatása szerint a DXC Technology magyarországi leányvállalatával fejleszt teljesen új vasúti rendszereket a 4iG Nyrt. 900 millió forint + ÁFA értékben. A 4iG a DXC Technology Magyarország Kft.-vel, mint a közbeszerzés fővállalkozójával kötött szerződést, a MÁV Inka2 projektjének megvalósítására. A projekt célja a MÁV hatékonyabb működésének biztosítása, és informatikai alkalmazásainak konszolidációja.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A 4iG kedden bejelentette, hogy a társaság nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként szerződést kötött a DXC Technology Magyarország Kft-vel, mint fővállalkozóval, a MÁV Inka2 projektjének keretében "gördülő állomány-, és a humán erőforrás tervezési és vezénylési rendszer", továbbá "adattárház és riporting rendszer" megvalósítására.
  • A projekt európai uniós forrásból valósul meg, míg a projekt célja a MÁV hatékonyabb működésének biztosítása, informatikai alkalmazásainak konszolidációja. A szerződés értéke 900 millió forint + ÁFA.
  • A 4iG árfolyama 3,5 százalékkal került ma feljebb, míg a társaság részvényei idén 30,3 százalékkal kerültek feljebb.

Fontos MÁV projektben vesz részt a 4iG


(BÉT)
Címkék: 4ig, tőzsde, vállalatok

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium