Előfizetői tartalom

Fontos részleteket közölt a Konzum a várható felaprózásáról

Portfolio
A Konzum még 2018. május 24.-én tette közzé tájékoztatását arról, hogy rendkívüli közgyűlés keretében döntés születhet a cég székhelyének megváltoztatásáról, saját részvények korlátozott mértékű vásárlásáról és a Konzum-részvények splitteléséről, vagyis felaprózásáról. A cég által most kiadott rendkívüli tájékoztatásból kiderülnek a splittelés technikai részletei is.

A Konzum által korábban közzétett bejelentés értelmében a vállalat 2018. június 14.-én rendkívüli közgyűlést tart, amely során az alábbi előterjesztésekről döntenek majd: A társaság székhelyének megváltoztatása az alábbi címre: 1062 Budapest, Andrássy út 59. Az igazgatóság felhatalmazása a társaság által kibocsátott törzsrészvények, - akár a Budapesti Értéktőzsdén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés