Előfizetői tartalom

Fontos szint felett a Richter, kiemelt ellenállási zóna állította meg a Molt

Portfolio
Elromlott a hangulat a részvénypiacokon, az amerikai elnök kínai termékekre kivetni tervezett importvám-fenyegetése mellett a befektetőkre Donald Trump újabb nyilatkozata is alaposan ráijesztett, miután az amerikai elnök a Világkereskedelmi Szervezetből (WTO) való amerikai kilépést is meglebegtette. A borús hangulatban esnek az európai tőzsdék, a BUX is eséssel indította a napot, a nap második felére azonban a hazai börze a korábbi esést teljesen le is dolgozta, a Richter fontos ellenállást tört át, míg a Mol emelkedését kiemelt ellenállási zóna állította meg.

Az amerikai elnök harcias nyilatkozatai alaposan ráijesztettek a piaci szereplőkre, miután lapértesülések szerint Donald Trump már a jövő héten kivetné a 200 milliárd dollárnyi kínai terméket terhelő importvámokat, a hangulatot tovább rontotta az elnök tegnapi interjúja, miután Donald Trump a Bloombergnek a Világkereskedelmi Szervezetből (WTO) való kilépéssel is fenyegetőzött....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés