Előfizetői tartalom

Fordulat Amerikában - Az olaj viszont romokban

Portfolio
Nagyot estek a vezető amerikai részvényindexek a keddi kereskedés első szakaszában több tényező együttes hatására: a Caterpillar és a 3M menedzsmentje is az elemzői konszenzustól elmaradó profitra számít a 2018-as üzleti évben és egyre nő a kínai gazdaság lassulásától, valamint a globális kereskedelmi háború eszkalálódásától való félelem. A kereskedés második felében viszont fokozatosan dolgozták le hátrányukat a tengerentúli tőzsdék. A Brent és a WTI piacán viszont hatalmas zuhanásokat láthattunk, amelynek hátterében Dzsamál Hasogdzsi szaúdi újságíró előre eltervezett meggyilkolása állt elsősorban. Ebben a rossz hangulatban az arany nyújtott menedéket, amelynek árfolyama viszont erősödött kedden.

2018. október 23. 22:20 Megosztás Nem sikerült a bravúr Hiába volt tapasztalható érdemi javulás a keddi kereskedés második szakaszában az amerikai tőzsdéken, a vezető részvényindexek végül eséssel zárták a napot. Az S&P 500 értéke 0,4 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés