FuturAqua részvényeket adott el a társaság felügyelőbizottsági tagja

2019. február 11. 09:40    
nyomtatás
 
A FuturAqua pénteken bejelentette, hogy társaság felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagja, Schalbert Lőrinc február 5-én 54 000 darab FuturAqua törzsrészvényt adott el a Budapesti Értéktőzsdén.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A FuturAqua pénteki bejelentése szerint Schalbert Lőrinc, a társaság felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagja 2019. február 5-én 54 000 darab FuturAqua törzsrészvényt értékesített a Budapesti Értéktőzsdén, 45,76 forintos átlagáron.
  • A tranzakciók után Schalbert Lőrinc nem rendelkezik közvetlen részesedéssel a társaságban, gazdasági érdekeltsége, az Oktkernodus Kft. változatlanul 150 000 darab törzsrészvénnyel rendelkezik. A FuturAqua papírjai stagnálnak hétfő délelőtt, míg a társaság részvényei idén 5,4 százalékkal kerültek feljebb.

FuturAqua részvényeket adott el a társaság felügyelőbizottsági tagja


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium