Év Gyára: elindult a nevezés a 2018-as versenyre

2018. szeptember 12. 11:00    
nyomtatás
 
Elindult a nevezés a 2018-as ÉV Gyára versenyre - tájékoztatták a szervezők a Portfolio-t. A verseny célja idén is az, hogy megtalálják az év gyártó vállalatát.


A szervezők tájékoztatása szerint idén negyedik alkalommal hirdetik meg az Év Gyára versenyt, amelynek célja, hogy egy komplex szempontrendszer alapján megtalálják az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit.

Az összetett Év Gyára díjat külön ítélik oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

A versenyre 9 kategóriában nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti, amely több kategóriában a shortlistre került, és legalább egyben az első helyen végzett.

A pályázati adatlapok beküldési határideje: 2018. november 16.


A pályázati adatlapok kiértékelését követően helyszíni validálást végeznek, végigjárják a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítsék. Az eredményeket az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri előtt prezentálják. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg. Az eredményhirdetés jövő tavasszal várható.

A versenyre - a korábbi évekhez hasonlóan - az alábbi kategóriákban van lehetőség nevezni (egy vállalat több kategóriában is pályázhat):
  • legjobb menedzsmentfolyamatok kategória
  • innováció kategória
  • ipar 4.0 kategória
  • termelés kategória
  • legeredményesebb gyártástámogató kategória
  • vevői elégedettség kategória
  • dolgozói elégedettség kategória
  • beszállítói kapcsolatok kategória
  • energiahatékonyság kategória
.

 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A Portfolio Csoport az Év Gyára verseny kiemelt médiatámogatója.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium