Előfizetői tartalom

GsPark: 35 forintos osztalékjavaslat, friss ingatlanvagyon becslés

Portfolio
A Graphisoft Park igazgatósága papíronként 35 forintos osztalékot javasol elfogadásra a vállalat közgyűlésének. Ez a tegnapi záróárfolyammal számolva 3,5%-os osztalékhozamnak felel meg. A társaság által közölt dokumentumokból kiderül, hogy a Park saját számításaira támaszkodva 131,4 millió eurós valós érték becslést határoz meg ingatlanjaira.

Osztalék A társaság vezetése papíronként 35 forintos osztalék kifizetését javasolja a tavalyi eredmény terhére, ami a tegnapi záróárfolyammal számolva 3,5%-os osztalékhozamnak felel meg. Tavaly a társaság részvényenként 25 forintos osztalékot fizetett, így a mostani bejelentés pozitív megítélés alá esik. Osztalékra az a részvényes jogosult, aki a lefolytatott tulajdonosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés