Előfizetői tartalom

GsPark, Pplast, Nyomda: egy Klub tanulságai

Portfolio
Tegnap került sor a Portfolio.hu Klubjának legutóbbi rendezvényére, ahol egyszerre három tőzsdei cég volt a vendégünk. A stratégiáját szeptemberre ígérő Pannonplast, a szokásokhoz hűen óvatos Graphisoft Park, illetve a növekedésben bizakodó Állami Nyomda egyaránt biztató jövőképet tárt fel, ugyanakkor meghívott szekértőnk, Miró József az Erste stratégája rövid távon nem látott számottevő növekedést az érintett papírokban.

Bojár Gábor, a Graphisoft Park elnöke továbbra is óvatosan optimista a társasággal kapcsolatban. Az elnök szerint a papír árfolyama ugyan elmarad a bank által hitelbiztosítékként megállapított értéktől, ugyanakkor megítélése szerint a diszkont kontroll hiányában indokolt. Bojár Gábor az első negyedéves kiváló eredményt egyszeri hatásoknak tudta be (Az S épület korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés