Előfizetői tartalom

Guruk, ezt benéztétek!

Portfolio
A kibicnek semmi sem drága, legszebb öröm a káröröm. Ennek a két "bölcsességnek" a szellemében eljárva kicsit meghúzkodjuk a guruk bajszát és sorra vesszük, melyik jóslatuk, befektetésük bizonyult a legnagyobb melléfogásnak a 2013-ban. Figyelem, gonoszak voltunk, minden szavukba, lépésükbe belekötöttünk! A végén szavazhatsz, ki volt az, aki a legjobban melléfogott. Egy biztos, a mumus az arany volt. Persze az általunk sokra tartott, neves befektetők is emberek, így nézzük el nekik, hogy nem tévedhetetlenek. Egy-egy rossz tippje, gyengébb periódusa mindenkinek lehet, ez még nem azt jelenti, hogy ügyetlen befektetők lennének. Sőt az is könnyen megeshet, hogy a most még bukóban lévő pozíciók a következő év(ek)ben nyerőbe fordulnak.

Nézzük (a teljesség igénye nélkül), melyek voltak a piaci szereplők által áhítattal figyelt guruk legnagyobb baklövései 2013-ban! Bill Gross A felsorolást az "év lúzere díj" egyik legesélyesebb indulójval, Bill Gross-szal kezdjük. A kötvény királytól január elején érkezett jóslat szerint 2013-ban a kétszámjegyű hozamok nem lesznek elérhetőek a részvénypiacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés