FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Gyerekkori agymenésből milliárdos biznisz: légyvadászat sóspuskával

Bár alkotója mindig is komolyan gondolta az első ránézésre vízipisztolyra hajazó, légyirtó sóspuskát, a koncepcióról sokat elárul, hogy a legnagyobb közösségi finanszírozási platform, a Kickstarter letiltotta oldaláról a projektet, valószínűleg mert médiahacknek értékelték a termék bemutatkozó videóját. Az ötletgazda azonban nem hagyta annyiban, ment tovább, és bár üzletileg hibát hibára halmozott, végül révbe ért: tavaly egymillió darabot rendeletek a puskából, amely 27 millió dolláros bevételt hozott Lorenzo Maggiore cégének.

"Mindig is furcsa gyerek voltam" - vallja be Lorenzo Maggiore, a Bug-a-Salt ötletgazdája, amely egy olyan játékpuska, amely asztali sót használ sörétként, és elsütésével padlóra küldi a legyeket. Alkotója szerint a termék előnye, hogy így a légyirtáshoz nincs szükség vegyszerre, nem kell bele elemet tenni, de mindenekelőtt nagyon szórakoztatóvá teszi a haszontalan legyekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés