Előfizetői tartalom

Hamarosan Magyarországon is nyílhatnak fapados áruházak

Portfolio
Közel 200 ezer euróból, mintegy 62 millió forintból létesített éjjel-nappal nyitva tartó, pénztárosok nélküli, önkiszolgáló üzletet Prágában az Alza. A tervek szerint hamarosan Budapesten is nyitnak majd ilyen úgynevezett future shopokat, ami a "fapados", olcsón fenntartható üzletek előretörését hozhatja el régiónkban is - írja a Magyar Nemzet.

Az internetes kereskedelemmel foglalkozó, nálunk is jelenlévő cseh cég új boltjának működtetési költsége kevesebb mint fele a hagyományos üzletekének.Igen, tervezünk ilyen üzleteket nyitni Budapesten is, de még nem most- mondta a lapnak Jan Moudrík, az Alza.cz bővítési és létesítményigazgatója.Egyelőre mi is csak fejlesztjük és teszteljük a koncepciót. Idén még két-három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés