Előfizetői tartalom

Hat kamerával jön a Samsung hajtogatható telefonja

Portfolio
Nem volt titok, hogy hajtogatható telefont készít a Samsung. Egy prototípust már tavaly bemutatott a cég a fejlesztői konferenciáján, ma pedig a nagy termékbemutatóját (ami egyben a Galaxy-sorozat tizedik születésnapja is) a kész telefonnal kezdte a Samsung. Április 26-tól lesz megvásárolható a táblagépből okostelefonná hajtogatható készülék, meglehetősen borsos, 1980 dolláros kezdőárral.

A Galaxy Fold névre hallgató készülék okstelefonként 4,6 colos kijelzőt ad, széthajtogatva pedig egy 7,3 colos táblagépet használhatunk. Képes az úgynevezett "alkalmazások folytonosságára", vagyis a kis kijelzőn megnyitott alkalmazás igazodik a kijelző méretéhez, amikor széthajtva táblagépéé alakítjuk. A másik hasznos funkció, hogy egyszerre több futó alkalmazás is megjelenthető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés