Előfizetői tartalom

Hatalmas elismerés a Portfolio.hu kiadójának

Portfolio
A Deloitte közzétette idei Technology Fast 500TM felmérését, amely Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA-térség) leggyorsabban növekedő technológiai, média-, telekommunikációs, élettudományi és zöldtechnológiai vállalatait rangsorolja. A listán 10 magyar cég szerepel, köztük ott van a Portfolio.hu mögött álló NET Média Zrt. is. Társaságunk az elmúlt 5 éves időszakban 538%-os árbevétel növekedést ért el, ezzel az EMEA régióban a Technology Fast 500 lista 327. helyét foglalja el.

Bodor Kornél, a Deloitte Magyarország Technológia, Média és Telekommunikáció iparági csoportjának vezetője elmondta, a Deloitte Technology Fast 500 az EMEA térség egyik legobjektívabb iparági rangsora a technológiai ágazatban. A magukat rangsorolni kívánó cégekkel szemben követelmény, hogy legalább öt éve jelen legyenek a piacon, valamint hogy bázisévi üzemi eredményük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés