Előfizetői tartalom

Hiába gyártott szuperfegyvereket - Csúnya összeomlás lehet a történet vége

Portfolio
Donald Trump megválasztása óta zuhannak az amerikai fegyvereladások, a vásárlóknak ugyanis már nem kell aggódniuk a fegyvertartás szigorítása miatt. 2017-ben soha nem látott mértékben esett a fegyverviselési engedély-kérelmek száma az Egyesült Államokban, ami nehéz helyzetbe hozta a fegyvergyártókat is. A második legnagyobb amerikai fegyvergyártó, a Remington csődközelbe került.

Úgy néz ki, hogy 2017-ben soha nem látott mértékben zuhanhattak az amerikai fegyvereladások - legalábbis erre lehet következtetniaz FBI adataiból a fegyverviselési engedély-kérelmek számáról. A Barack Obama elnöksége alatt eltelt nyolc évben folyamatosan emelkedett a kérelmek száma, de idén akkorát eshetett, amire az engedélyezési folyamat 1998-as bevezetése óta nem volt példa....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés