Előfizetői tartalom

Meghökkentő adatok a magyarokról - 77%-nak a sárga csekk az első

Portfolio
Örvendetes módon nő a magyar lakosság optimizmusa a fogyasztással, a megtakarítással, sőt még a hitelfelvétellel kapcsolatban is - derült ki a harmadik alkalommal megjelent Deloitte-Scale Bankindexből. Elgondolkodtató adat, hogy a lakosság 77%-a számára még mindig a sárga csekk a legkedveltebb fizetési módozat. Mindössze 3-4 százalék gondolja úgy, hogy a következő félévben bankot vált, de ez jelentősen nőhet, ha a devizahitelek forintosítása során hitelkiváltási verseny indul a bankok között.

Minden probléma ellenére felfelé mutató trendre került a magyar bankrendszer mind a fogyasztók, mind a bankok oldaláról - fogalmazott Fülöp András, a Deloitte Zrt. vezető partnere a társaság sajtótájékoztatóján, amelyen a harmadik alkalommal megjelent Deloitte-Scale Bankindexet mutatták be. Biztató jelek mutatkoznak a hitelfelvételi piacon, miközben töretlen a megtakarítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés