Előfizetői tartalom

Hogyan látják a professzionális befektetők a Danubius ajánlatot? (Aegon, Concorde, Generali)

Portfolio
A nyilvános vételi ajánlat megjelenése óta tartósan az 5,825 Ft-os vételár felett forognak a Danubius részvényei, ráadásul az előző két kereskedési napon kiemelkedően magas forgalom mellett. A portfolio.hu három professzionális befektető véleményére kérdezett rá annak kapcsán, hogy az ajánlat változást hozhat-e a társaság befektetői megítélésében.

Palcsek Attila (Generali) "Az ajánlat technikai jellegű, mégis jelzésértékű lehet a piac számára. Aki hosszabb ideje tartja a részvényt, nem érdemes felajánlania az 5,825 Ft-os vételáron (ennél a jelenlegi piaci ár is magasabb). A sztori még mindig inkább spekulatív, bár a tényleges ingatlanvagyon értékét semmiképpen sem tükrözi a jelenlegi árfolyamszint. Az ajánlat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés