Előfizetői tartalom

Hol vannak azok a hazai kkv-k, amelyek a tőzsdén is sikeresek lehetnek?

Portfolio
Az ország mely részéből, mely iparágakból kerülnek ki azok a kis- és közepes vállalkozások, amelyek tőzsdei cégekként is sikeresen működnek? És mik a jó befektetési sztorik, amik akár a nagy intézményi befektetők érdeklődését is felkeltik? Paulovits Mártonnal, a Budapesti Értéktőzsde Kibocsátói Akvizíciók Igazgatóságának igazgató-helyettesével és Naffa Helenával, az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő vezető részvényelemzőjével beszélgettünk. Paulovits Márton és Naffa Helena is részt vesz a BÉT50 konferencián.

Hány olyan vállalat van a BÉT látókörében, amely tőzsdeképes? Paulovits Márton: A Budapesti Értéktőzsde a Magyar Nemzeti Bank kutatását alapul véve 2014-ben dolgozta ki a tőzsdeképes vállalatok beazonosítását lehetővé tevő scoring rendszerét. A BÉT a tőzsdeképes vállalatok monitorozását folyamatosan végzi és az elmúlt évek elemzései alapján az a megállapítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés