Hol vegyünk, hol adjunk el? - Szeminárium MA

2018. március 14. 10:15    
nyomtatás
 
Egy szeminárium, ahol a grafikonelemzés alapjait sajátíthatod el. Olyan zónákat azonosítunk a grafikonon, ahol a vevők és az eladók erejében változás következhet be.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A kereskedés során a grafikonok segítségével olyan pontokat keresünk, ahol a valószínűségek legalább rövid ideig mellettünk állnak. Ezt kiegészítjük azzal, hogy ha igazunk van nagyot szeretnénk nyerni, míg ha ellenünk megy az árfolyam, még kicsiny veszteségnél bedobjuk a törölközőt. Ha mindezeket még a piaci trendekkel is megspékeljük, akkor már a hosszú távú nyereségesség kapujában érezhetjük magunkat.

Tematika:
  • Mit mutat a grafikon?
  • Milyen grafikont nézegessek?
  • Vételi és eladási zónák
  • Profit realizálási pontok


Időpont: 2018. március 14. 17:30
Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest
Díjmentes előadás.

További részletek és jelentkezés a szemináriumra

Érdekel a Konzum és az Opus? Felkeltette a figyelmed a Bitcoin szárnyalása és mélyrepülése? A Sikeres Kereskedő című könyv megtanít, hogy kiismerd magad a tőzsde világában.A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Bróker / Értékpapír piaci tanácsadó
Szerkesztő - újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium